• Send us an email

    Thanks!

    Your email was successfully sent. Your enquiry will be dealt with as soon as possible.

    Required fields not completed correctly.

DiSC test

Het DiSC model is een persoonlijkheidsanalyse. Het geeft een diepgaand inzicht in iemands persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DiSC beschrijvingen geven in een heldere taal een goed beeld van gedrag, behoeften, prioriteiten en communicatie.

Wij gebruiken het DiSC instrument voor Recruitment en Teambuilding.

Het DiSC model biedt de mogelijkheid om jezelf, medewerkers, collega’s, partner en klanten beter te begrijpen. Hierdoor kun je beter aansluiten op ieders persoonlijke behoeften, conflicten voorkomen of verminderen, verschillen in anderen beter waarderen en bouwen aan onderling vertrouwen. De kracht van het DiSC-instrument zit hem in de eenvoud zonder af te doen aan de complexiteit van mensen. DISC is een instrument dat wereldwijd wordt gebruikt.

DiSC is een psychometrische en hoog gevalideerde gedragstest gebaseerd op het werk van William Marston ‘The Emotions of Normal People’. De gedragspsycholoog John G. Geier vertaalde deze inzichten in een persoonlijkheidsprofiel dat in meer dan 50 landen verspreid, wetenschappelijk onderbouwd en steeds verder verbeterd wordt. DiSC heeft een wetenschappelijke ontwikkelingsgeschiedenis van meer dan 90 jaar en is in de afgelopen 25 jaar door miljoenen mensen wereldwijd gedaan.