• Send us an email

    Thanks!

    Your email was successfully sent. Your enquiry will be dealt with as soon as possible.

    Required fields not completed correctly.

Achtergrond

Ik heb jarenlange ervaring op Recruitment gebied, zowel vanuit bureauzijde als vanuit de Corporate kant en heb ervaren dat de recruitment markt de afgelopen jaren enorm is veranderd. Door het transparanter worden van de arbeidsmarkt veranderen recruitment business modellen in rap tempo. Het in contact komen met kandidaten wordt steeds laagdrempeliger via Social Media (bv LinkedIn, Twitter & Facebook) en de toegevoegde waarde van recruitment bureaus ligt niet meer in het hebben van een “kaartenbak met kandidaten”.

Met mijn kennis van de “oude” recruitment markt, mijn ervaring op het gebied Social Media/Internet en mijn idee waar de markt naar toe gaat kan ik de brug slaan tussen de traditionele manier van werven en de nieuwe manier waarop recruitment vorm krijgt.

Bezoek mijn LinkedIn profiel voor meer informatie:
http://nl.linkedin.com/in/judithlemmers/